Hanna Nap

About me

7 jaar geleden had ik nooit durven dromen dat ik vandaag de dag mijn eigen bedrijf zou runnen...​

Nog voordat ik mijn studie Communicatie had afgerond, kon in aan de slag bij de Evangelische Omroep. Ik mocht samen met mijn collega’s werken aan mooie en succesvolle projecten. Voordat ik het wist was er 5 jaar voorbij gevlogen. Op dat moment besefte ik me dat het tijd was voor iets nieuws. Ik schreef me in bij de KvK én ging op zoek naar een nieuwe baan.

Je raadt het al, ik vond een nieuwe job en de plannen voor mijn eigen bedrijf bleven liggen. In 2020 gooide ik alsnog het roer om: ik ga voor mijn eigen droom. 

7 jaar geleden had ik nooit durven dromen dat ik vandaag de dag mijn eigen bedrijf zou runnen...

Jarenlang had ik niet het zelfvertrouwen om voor mezelf te kiezen. Ik durfde nauwelijks hardop antwoord te geven op een klassikale vraag van een leraar. Met rode wangen en een verhoogde hartslag deelde ik mijn ideeën als er naar werd gevraagd tijdens een brainstorm. Maar, langzaamaan ontdekte ik dat wie ik ben, wat ik denk en wat ik doe waardevol is. Zo transformeerde ik langzaam van onzichtbare kat-in-de-boom naar iemand die zichtbaar wil zijn. 

So, here I am. Ik kies ervoor om mijn eigen verhaal te schrijven. En dat is ook precies waar ik jou bij wil helpen: het najagen van je dromen.

Misschien werk jij op dit moment hard aan je bedrijf, maar is je droom groter. Dan hoop ik dat je dat je daar vandaag nog wat mee doet!​

Mijn droom, doelgroep en doelen...

Mijn favorieten

Mijn wederhelft en ik. Al 4,5 jaar getrouwd 🥂

Rooibos thee, groene thee, verse gember thee - ik hou ervan!

Lezen. Ik neem er vaak niet de tijd voor, maar ik kan me er helemaal in verliezen.

Tekenen, op papier of digitaal. Daarin komt mijn creatieve kant naar boven.

Ons bolletje wol: Bert! Ons liefste en leukste huisdier 🐶